Louis Vuitton

Kép
Stílus

Emma Watson, a modern hercegnő – Látnod kell ezt a Louis Vuitton ruhát!

Újra, és újra elámulunk a színésznő merész, mégis kifogástalan stílusán.

Kép
Sztárok

Gigi Hadid anyuka, Selena Gomez sportos díva, Amanda Seyfried pedig angyali új kampányképei

Forradalmi ötletek, gyönyörű modellek és álomvilágok az őszi szezonról

Kép
Shopping

Fektess be a divatba: 5 dolog, amiről felismered az örök darabokat

Szeretjük használni a divatban a "jó befektetés" jelzőt, vagy azt mondjuk "ez egy örök darab". De tényleg lehetséges, hogy olyan dolgok lapuljanak a szekrényünkben, amikért később komoly pénzösszegeket kérhetünk el? Érdemes high-end divatárura költeni? Most kiderül!

Kép
Stílus

InStyle top10: Ők voltak az Oscar-gála legjobban öltözött sztárjai

Vasárnap este lezajlott az év legjobban várt vörös szőnyeges eseménye, az Oscar. Végigkövettük a díjátadót, és miután örömmámorban úszva beszámoltunk a Saul fia sikeréről, összeállítottunk egy toplistát a legjobban öltözött sztárokról is. A cikk végén ti is szavazhattok a kedvencetekre!

Kép
Sztárok

InStyle top 15: Ők voltak a Golden Globe legstílusosabb sztárjai

A magyar sikerről már beszámoltunk, most jöjjön a kedvencünk, a vörös szőnyeges mustra! Íme az InStyle top 15-ös listája a Golden Globe díjátadóról - szerinted ki volt a legszebb?

Kép
InStyle TV

InStyle exkluzív: Kutyák és ékszerek, avagy ki is az ember legdrágább barátja?

Marilyn Monroe szerint a gyémánt a nők legjobb barátja, mások szerint a kutya az ember leghűségesebb társa. Mi most összehoztuk őket egy-egy fotó erejéig: az alábbi hat csodaszép kutyust gyönyörű ékszerekkel varázsoltuk még szebbé. Ez a mi újévi ajándékunk nektek, kedves olvasók! Nézzétek meg a végeredményt és ne hagyjátok ki a werkvideót sem!

Kép
Életmód

Dobozba zárt valóság - Barbie életre kelt, és dizájner ruhákban feszít

Hihetünk a szemünknek? Egy fotósorozat kedvéért a Vogue szó szerint becsomagolta modelljeit, és a legismertebb divatházak kiadásaiként prezentálta őket. Ha kíváncsi vagy, hogy nézne ki egy Dolce & Gabbana baba, vagy milyen a dobozba zárt élete egy Chanel Barbie-nak, akkor nézd meg az elképesztő fotókat. Az év egyik legjobb divatanyaga következik!

Kép
InStyle TV

10 meglepő pillanat a kifutón, amitől neked is eláll a lélegzeted

Egy divatbemutató nem csak a ruhákról szól. Monumentális díszletek, művészi koncepció, meglepő pillanatok és fel-felbukkanó hírességek. Összeszedtük a legemlékezetesebb kifutós pillanatokat az elmúlt évekből, amiket neked is látnod kell!

Kép
Életmód

Ultramenő jótékonysági kampány az UNICEF-től: Divatbabákkal a gyermekekért

Az eredeti, francia kampány után – ahol többek között a Chanel, Louis Vuitton és Christian Dior divatház képviseltette magát - ezúttal a magyar divatszakma tervezőinek krémje tervezett dizájn babát és hozzá illő babaruhát az UNICEF ultramenő kampányához.

Kép
Sztárok

5 divatmárka, amiért megőrülnek az Instagram felhasználók

Manapság már mindenről a közösségi média felületein alkotunk véleményt, előbb olvassuk el a kommenteket mint, hogy kikérnénk a barátaink véleményét egy-egy termékkel kapcsolatban. Éppen ezért mindenki szeretne a legnépszerűbb lenni, a legtöbb követővel és lájkolóval büszkélkedni.

Kép
Szépség

Az egyik legszebb brazil modell a L'Oréal Paris új szépségnagykövete

Új szépségnagykövetet választott a L'Oréal Paris! Isabeli Fontana, az olasz származású brazil bombázó viharként söpört végig a divatvilágon, hogy aztán a szépségbirodalom nagyköveteként tündökölhessen.

Kép
Sztárok

Less be velünk Kate Moss álomgardróbjába!

Nem volt kérdés, hogy Kate Moss otthona ultramenő, na de ennyire? A szupermodell az angol Vogue-nak engedett betekintést otthonába, és végre láthatjuk lenyűgöző gardróbjának részleteit is.

Kép
Sztárok

Ez aztán a mély dekoltázs! Miranda Kerr ezt is bevállalta

Miranda Kerr bármit vesz fel, tökéletes a megjelenése. El is neveztük nemrég "Mrs. Mindig Tökéletes"-nek (na jó, azóta már csak Miss). De tényleg. Most a Louis Vuitton show-ján, annak is a legelső sorában jelent meg egy igazán figyelemre méltó dekoltázzsal.

Kép
Stílus

Minden idők 15+1 legszexibb divatkampánya

Minden szezonban nagy várakozás előzi meg a divatházak aktuális kollekciójának promotálását. Vajon milyen lesz a Louis Vuitton őszi-téli kampánya? Vajon ki lesz az arca a Calvin Klein új parfümjének?

Kép
Sztárok

Chloe Sevigny kétszer - nektek melyik fotón tetszik jobban?

Chloe Sevigny nagy Louis Vuitton rajongó. Bizonyítja ezt most két szettje is, amelyeket néhány nappal ezelőtt viselt különféle hivatalos rendezvényeken.

Kép
Sztárok

Charlotte Gainsbourg a velencei filmfesztiválon villantott

Charlotte Gainsbourg mindig is a vagány megoldások híve volt. A Nimfomániás 43 éves sztárja a velencei filmfesztiválon sem engedett jól bevált stílusából. És milyen jól tette!

Kép
Stílus

Louis Vuitton és Gisele Bündchen a focivébén

Ki gondolná, hogy a tegnap véget ért focivébének divatos vonatkozásai is vannak? Pedig a Louis Vuitton már másodszor vett részt a FIFA Labdarúgó Világbajnokságon.

Kép
Stílus

Sztárok a Louis Vuitton párizsi show-ján

A Louis Vuitton március 5-én mutatta be 2014-2015-ös őszi/téli kollekcióját a párizsi divathéten. Az esemény már csak azért is volt rendhagyó és különleges, mert Nicolas Ghesquière művészeti igazgató első, Louis Vuittonnak tervezett darabjait láthatta a show-n közönség.

Kép
Stílus

Perlaki Márton fotózta a Furla új kampányát

Tavaly ősszel adtunk hírt arról, hogy egyik legsikeresebb magyar fotóművészünk, Perlaki Márton a Louis Vuittonnak fotózott. Most itt az újabb nagy dobás: ő fotózta a Furla 2014-es tavasz-nyári kampányát is.

Kép
Stílus

Louis Vuitton Valentin-napi kollekció

Íme a Louis Vuitton "szerelmes" kollekciója, azaz a márka Valentin-napra készített legújabb darabjai.

Kép
Életmód

Az első női sztárdizájnernek állít emléket a Louis Vuitton

Charlotte Perriand olyan ismert volt a maga korában, mint manapság a sztárépítész Zaha Hadid: formabontó bútortervei akkoriban nagy felháborodást keltettek, később azonban az egész modern mozgalom jelképeivé váltak. Alkotásai, mint például a neves építésszel: Le Corbusier-vel közösen tervezett B306 Chaise Longue a mai napig a leghíresebb designtárgyak közé tartoznak.

Kép
Sztárok

David Bowie a Louis Vuitton álarcosbálján

A Louis Vuitton tavaly indította el folytatásos reklámfilmsorozatát egy rejtélyes nő világ körüli utazásáról. A történet Párizsban, a Louvre-ban kezdődött, most pedig Velencében folytatódik. Arizona Muse topmodell éjszaka, egy hőlégballonon érkezik a városba, hogy részt vegyen egy álarcosbálon, ahol David Bowie oldalán köt ki.

Kép
Stílus

Nicolas Ghesquière a Louis Vuitton új művészeti igazgatója

Miután Marc Jacobs nemrégiben távozott a Louis Vuittontól, a divatház most bejelentette, hogy Nicolas Ghesquière-t nevezték ki a női kollekciók új művészeti igazgatójának. Nicolas korábban a Balenciaga divatházat vezette.

Kép
Stílus

Perlaki Márton a Louis Vuittonnak fotózott

Perlaki Márton készítette a Louis Vuitton legújabb imidzsképeit a Parnassea táskák új darabjairól. Exkluzív interjú.

Kép
Stílus

Sztárok a Louis Vuitton párizsi divatbemutatóján

Október 2-án mutatták be a Louis Vuitton 2014-es tavaszi/nyári női kollekcióját a párizsi divathéten. A közönség állva tapsolta meg Marc Jacobs utolsó Louis Vuittonnak tervezett kollekcióját, melyben számtalan részlet utalt Marc munkásságára, a művészeti együttműködésekre és az előző kollekciókra is. Olyan hírességek vettek részt a show-n, mint Sofia Coppola, Elle és Dakota Fanning, Anna Wintour, Őfelsége Charlene monacói hercegnő, Hailee Steinfeld, Rila Fukushima, Miroslava Duma, a kifutón pedig még Natasha Poly, Kate Upton és Eva Herzigova is végigvonult.

Kép
Sztárok

Laza elegancia: Eva Herzigova a Louis Vuitton show-n

Eva Herzigova is tiszteletét tette a tegnapi Louis Vuitton show-n, a párizsi divathéten. Nem is akárhogy: a topmodell kifutóra is lépett a márka kedvéért. A hírek szerint egyébként ezzel a show-val egy korszak is lezárult, hiszen a kreatív igazgató, Marc Jacobs elhagyja a divatházat.

Előző oldal
Következő oldal